Rabobank bankkoppeling met Twinfield

rabobank-bankkoppeling-met-twinfield

Nooit meer handmatig bankafschriften downloaden dankzij de bankkoppeling tussen Rabobank en Twinfield. Met de bankkoppeling wordt in Twinfield elke ochtend automatisch de aangemelde rekeningen gesynchroniseerd.

Ook is het mogelijk om direct vanuit Twinfield incasso- en betaalbestanden beschikbaar te stellen richting de Rabobank. Een functie die jou veel tijd en gedoe gaat besparen. Altijd en overal up-to-date, en zonder extra kosten.

Waarom een bankkoppeling?

Met de Rabobank verwerk je automatisch bankafschriften, van klanten aangesloten bij de Rabobank. Accountants en ondernemers kunnen voortaan in één keer alle bankafschriften van klanten, aangesloten bij Rabobank, automatisch verwerken. Hiermee bespaar je veel tijd.

Wil jij een bankkoppeling realiseren? Vergeet niet eerst een bankdagboek aan te maken. Bekijk in deze video ‘Bank of kas aanmaken in Twinfield’ hoe je dit doet.

Bankafschriften

staan dagelijks klaar

Geen extra kosten

voor de bankkoppeling

Geen handmatig werk

dus minder kans op fouten

Stappenplan voor de Rabobank koppeling

rabobank-bankkoppeling-met-twinfield

Stap 1: Vraag bij de Rabobank de bankkoppeling aan

  • Volg onderstaande stappen, of bekijk eerst deze instructievideo.
  • Login op ‘Rabobank Internetbankieren Professional’.
  • Ga naar ‘Betalen en Sparen’ en kies links voor ‘Online Boekhoudpakket’.
  • Klik op instellingen.
  • Selecteer Twinfield en kies ‘Rekeningen onderhouden’.
  • Je komt op het inlogscherm van Twinfield. Kies de optie ‘Ik ben een Twinfield gebruiker‘. Login op de gebruikelijke manier.
Twinfield-dashboard-homescreen

Stap 2: Activeer de bankkoppeling in Twinfield

  • Let op! Login bij Twinfield. Als je zelf niet voldoende rechten hebt om dagboeken te wijzigen, vraag je bij jouw accountant een eenmalige toegangscode aan.
  • Geef in Twinfield aan welke functionaliteit per rekeningnummer gebruikt gaat worden. Zoals het ontvangen van bankafschriften rechtstreeks in de administratie, het versturen van betalingen, het versturen van incasso’s, etc. Dit doe je door een vinkje te zetten achter het betreffende rekeningnummer. Twinfield haalt de administratie- en bankcode uit het systeem.
  • Klik nu op ‘volgende’. Je komt terug in de Rabobank-omgeving. Hier bevestig je de koppeling en maak je deze definitief door je elektronische handtekening te zetten.

Veelgestelde vragen

Ga voor meer informatie naar deze pagina of neem contact op met je lokale Rabobank vestiging.