Aan de slag met de Twinfield conversietool!

Je kunt nu aan de slag met de Twinfield conversietool. Download en installeer het bestand op je pc (op dit moment worden alleen Windows-pc’s ondersteund), daarna kun je gelijk beginnen!

De conversietool 1.5 ondersteunt de overstap naar Twinfield voor alle Auditfiles van boekhoudpakketten zoals hieronder vermeld.

Conversietool: ondersteunde pakketten

De volgende pakketten en auditversies worden ondersteund voor gebruik met de Twinfield conversietool. Gebruik je een ander pakket of heb je een ander versienummer? Neem dan contact op voor meer informatie.

Bronpakket Versie auditfile
Accountview 2.0, 3.1
Alure 2.0
Asperion 2.0
Davilex 2.0
Exact Globe 2.0
Exact Online 2.0, 3.1
iMuis 2.0, 3.0
Informer 2.0
Microsoft Dynamics NAV 2.0
Minox 2.0
Multivers for Windows (Unit4) 2.0
Unit4 Multivers versie 2.0
Navision Financials 2.0
Profit (AFAS) 2.0
Reeleezee 2.0
Snelstart! Boek 3 2.0
Snelstart! Boek 4 2.0
Nog hulp nodig?

Bekijk onderstaande instructievideo voor meer informatie: