Aan de slag met de Twinfield conversietool!

U kunt nu aan de slag met de Twinfield conversietool. Het bestand installeert u op uw pc (op dit moment worden alleen Windows-pc’s ondersteunt), daarna kunt u gelijk beginnen!

De conversietool 1.5 ondersteunt de overstap naar Twinfield voor alle Auditfiles van boekhoudpakketten zoals onderstaand vermeld

Conversietool: ondersteunde pakketten

De volgende pakketten en auditversies worden ondersteund voor gebruik met de Twinfield conversietool. Gebruikt u een ander pakket of heeft u een ander versienummer? Neem dan contact op voor meer informatie.

Bronpakket Versie auditfile
Accountview 2.0, 3.1
Alure 2.0
Asperion 2.0
Davilex 2.0
Exact Globe 2.0
Exact Online 2.0, 3.1
iMuis 2.0, 3.0
Informer 2.0
Microsoft Dynamics NAV 2.0
Minox 2.0
Multivers for Windows (Unit4) 2.0
Unit4 Multivers versie 2.0
Navision Financials 2.0
Profit (AFAS) 2.0
Reeleezee 2.0
Snelstart! Boek 3 2.0
Snelstart! Boek 4 2.0
Nog hulp nodig?

Bekijk dan de instructievideo of lees de handleiding (bijgevoegd in het door u gedownloade bestand).

In aanvulling hierop hebben wij sinds kort ook een nieuwe versie 1.5 van de conversietool die daarnaast ook de overstap naar Twinfield ondersteund voor de volgende Auditfiles;