CSV/Excel Export of Import

Twinfield kent naast de mogelijkheden om via de API te communiceren ook mogelijkheden om data CSV/Excel via bestandsbeheer in of uit te lezen.

Documentatie

Voordat uitwisseling op basis van CSV/Excel/Fmuta import/export is documentatie terug te vinden in de Twinfield Knowledgebase. Na het inloggen in de Twinfield applicatie is de Knowledgebase via het vraagteken beschikbaar. Zoeken op: “Starten met Twinfield”, “Importeren” of “Exporteren” levert de beste resultaten op.

Testadministratie

Een testaccount speciaal voor het test van CSV/Excel bestanden is aan te vragen via deze link. Inloggen kan vervolgens via https://login.twinfield.com (let op: het wachtwoord is hoofdlettergevoelig).

Welke data kan er worden uitgewisseld?
Debiteuren, verkoopboekingen, crediteuren, inkoopboekingen, kasstaten, loonjournaalposten, memoriaalboekingen en het uitvragen van diverse rapportages behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn er, afhankelijk van de wensen, nog meer mogelijkheden om via CSV/Excel toe te voegen.