Aanmaken van een Wolters Kluwer Account vanuit Twinfield
Aanmaken WK account

Ga naar : login.twinfield.com en log in met je huidige Twinfield gegevens

Nadat je bent ingelogd verschijnt er een pop-up met de vraag of je wilt upgraden naar een Wolters Kluwer Account. Klik op Upgrade. Je wordt nu doorverwezen naar de Wolters Kluwer Account login pagina.

Klik nu op de button “Account aanmaken” om je Wolters Kluwer Account aan te maken.

Vul het aanmeldformulier in met de gegevens die je wilt gebruiken voor je Wolters Kluwer Account.

Bij het invullen van het wachtwoord moet je voldoen aan de genoemde eisen.

Vergeet niet de gebruiksvoorwaarden te lezen.

Lees de voorwaarden goed door en scroll naar beneden om terug te gaan naar het aanmeldformulier om het verder in te vullen.

Als je alles hebt ingevuld klik dan op “Doorgaan”

Er wordt een e-mail verstuurd op het opgegeven e-mailadres met een verificatie link.

Klik op “Activeer nu” om je Wolters Kluwer account te activeren

Je account is geverifieerd. Je kunt nu inloggen met je Wolters Kluwer Account.

Er verschijnt nog een bericht dat je Twinfield account is gemigreerd
naar een Wolters Kluwer Account.

De eerstvolgende keer inloggen doe je als volgt:
Ga naar login.twinfield.com. Vul bij gebruiker je Wolters Kluwer
gebruikersnaam in en druk tab of klik met de muis buiten het veld en druk op de enter toets.

Je wordt nu doorverwezen naar een ander login scherm van Wolters Kluwer. Vul je wachtwoord in en je bent ingelogd.