Jong Ondernemen

Tips & Tricks voor deelnemers Jong Ondernemen

  1. Vraag bij Jong Ondernemen het automatisch inlezen van bankafschriften aan.
  2. Bekijk de instructievideo’s op de site van Jong Ondernemen of in de Knowledgebase in Twinfield.
  3. Voeg je eigen bedrijfslogo toe aan de verkoopfactuur in Twinfield en mail de factuur naar je klanten.
  4. Geef alle teamleden in Twinfield inzicht in hoe jullie Student of Junior Company er financieel voor staat.
  5. Zit je met vragen? Meld je aan voor een van de webinars.
Automatisch bankafschriften verwerken

Weet je wel hoe gemakkelijk het is als bankafschriften automatisch verwerkt worden in je boekhouding? Twinfield heeft gratis koppelingen met de grootste banken, waaronder de Rabobank. Vragen jullie een Rabo rekening aan voor jullie bedrijf dan koppelt Jong Ondernemen direct aan je Twinfield administratie!

 

Rabobank koppelt automatisch

Vraag de koppeling aan

Eenvoudig je administratie opzetten

Het opzetten van je administratie lijkt misschien lastig. Gaan werken met Excel is dan verleidelijk, maar het is echt niet moelijk en we helpen je graag! Er zijn diverse handige video’s die je snel wegwijs maken in Twinfield. Toch nog een vraag? Dan zoek je het eenvoudig op in de Knowledgebase in Twinfield! Handig toch?

Bekijk de instructievideo’s!

Maak eenvoudig een verkoopfactuur

Nee, je hoeft niet te gaan prutsen in Word om een eigen factuur te maken. Je voegt gewoon het logo van jullie eigen bedrijf toe aan de verkoopfactuur-sjabloon in Twinfield! Deze factuur mail je dan eenvoudig vanuit Twinfield naar jullie klanten. Daar heb je geen Office meer voor nodig!

Voeg een logo toe aan je factuur!

24/7 toegang tot je administratie

Jij en je team willen natuurlijk 24/7 weten hoe jullie bedrijf ervoor staat. Dat is het voordeel van Twinfield; je bent altijd up-to-date en loopt niet achter de feiten aan. Standaard rapporten maken om je teamleden de financiële situatie uit te leggen? Geen probleem, met Twinfield rollen ze er gewoon voor je uit!

Rol er een rapport uit!

Meld je aan voor een webinar

Mocht je toch nog duizelen van al deze info en wil je wat highlights weten, kun je wat hulp gebruiken bij het opzetten en onderhouden van jouw bedrijfsadministratie of zit je met andere vragen? Speciaal voor jou en je team organiseren we een aantal webinars tijdens het Jong Ondernemen programma! We nemen de belangrijkste stappen met je door en natuurlijk kan je vragen stellen. Meld je dus alvast aan voor een webinar, dan houden wij je natuurlijk op de hoogte!

Meld je aan voor de eerstvolgende webinar
Een Twinfield certificaat scoren!

Wat is er nou mooier dan een officieel certificaat waarmee jij kan aantonen dat je ervaring hebt met boekhouden in Twinfield? Als jij de administratie van jullie bedrijf in Twinfield voert, dan ontvang je via Jong Ondernemen een certificaat van Twinfield Online Boekhouden! Dit laat zien dat jij over voldoende kennis en ervaring beschikt om de boekhouding in Twinfield te verzorgen. Een mooie binnenkomer bij je toekomstige werkgever of als zelfstandig ondernemer!

Scoor dat certificaat