Twinfield: ideaal voor accountants- en administratiekantoor

Met de diverse Twinfield abonnementen kun je, als accountants- of administratiekantoor, jouw klant uitstekend bedienen. Daarnaast heeft Twinfield de Accountancyregeling: hoe meer je standaardiseert in Twinfield, hoe voordeliger het wordt. Bankafschriften worden automatisch verwerkt en Twinfield is uitstekend koppelbaar: met Twinapps creëer je de ideale online omgeving voor je bedrijfsprocessen. De Twinfield boekhoudoplossing is slim, betrouwbaar en innovatief. Lees hier wat onze klanten zeggen. Je kunt ook een afspraak maken met onze accountancy adviseurs.

 

De Twinfield boekhoudoplossing: slim, betrouwbaar en innovatief

Overal toegankelijk

Al je gegevens in de cloud, je hebt alleen een internetbrowser nodig. Twinfield Online Boekhouden draait op alle browsers en besturingssystemen (Windows, OS). Je hebt geen installatie en updates van boekhoudpakketten nodig en altijd en overal toegang tot de meest actuele financiële gegevens.

Makkelijk koppelbaar

Twinfield is met vrijwel iedere bestaande bedrijfsapplicatie te koppelen en te integreren middels Webservices. Met ruim 100 partners in verschillende branches is er altijd wel een koppeling te realiseren met een van je bestaande systemen.

XBRL en Twinfield

De Twinfield XBRL Oplossing is dé omgeving waarin accountant en ondernemer gezamenlijk rapportages samenstellen volgens het Standard Business Reporting programma van de Nederlandse overheid. XBRL maakt gratis en integraal onderdeel uit van alle Twinfield abonnementen. Alles over XBRL >

Online samenwerken

Twinfield wordt ondersteund door honderden accountants- en administratiekantoren. Dit betekent dat ondernemer en accountant tegelijkertijd in dezelfde administratie kunnen werken. Samenwerking tussen accountant en ondernemer is nog nooit zo efficiënt geweest.

Gebruikt door professionals

Twinfield Online Boekhouden wordt gebruikt door duizenden professionals binnen accountants- en administratiekantoren. Van groot tot klein. Zij vertrouwen vele administraties toe aan Twinfield Online Boekhouden.

Vooruitstrevend

Twinfield onderscheidt zich van andere aanbieders door innovatieve partnerprogramma’s, actieve ondersteuning voor accountants en de Accountantzoeker voor ondernemers. Twinfield brengt innovatie in de praktijk en helpt ondernemers en accountants!

Veilig

Twinfield wordt driemaandelijks ge-audit door BDO. Dit certificaat is een kwaliteitsstempel waaruit blijkt dat Twinfield voldoet aan alle eisen die worden gesteld aan een professionele en veilige online dienstverlening. Daarnaast worden vele technische maatregelen genomen waardoor de veiligheid optimaal gewaarborgd is.

Twinapps

Twinapps zijn ideale koppelingen tussen Twinfield en andere software-oplossingen, zoals webshops, CRM, ERP, kassasystemen, etc. Bekijk Twinapps en haal nog meer uit Twinfield. Meer informatie

Bewezen

Twinfield was de eerste die twaalf jaar geleden met online boekhouden startte. In die tijd is Twinfield omarmd door duizenden accountants en tienduizenden bedrijven in Europa en nog steeds snel groeiende. Bekijk hier de kracht van Twinfield!

Directe bankkoppeling met Twinfield

Nooit meer bankafschriften invoeren: Twinfield is direct gekoppeld met ABN AMRO, ING en Rabobank en Knab!

Bekijk alle bankkoppelingen

Trainingen

Twinfield is een programma waar u gemakkelijk en intuïtief mee werkt. Om alles uit het programma te halen adviseren we u om een training te volgen. Samen met een ervaren Twinfield-trainer duikt u diep in het pakket en maakt u kennis met alle uitgebreide functies. Zo leert u snel om Twinfield als professional te gebruiken.