Veilig inloggen met SMS

Met SMS Secure Login van Twinfield kun je veilig inloggen. Naast je eigen wachtwoord krijg je bij elke inlogpoging een SMS bericht met een uniek eenmalig te gebruiken toegangscode. Lees meer over twee-factor-authenticatie in Twinfield.

Let op: in het najaar van 2019 introduceren we het Wolters Kluwer Account. Vanaf dat moment is er sprake van een verplichte tweede beveiligingsstap. Lees meer over twee-factor-authenticatie en het Wolters Kluwer Account.