Verandering inloggen in Twinfield online boekhouden

In verband met de GDPR/AVG-wetgeving (de nieuwe Europese privacy verordening) biedt Twinfield haar klanten een eigen veilige inlogpagina. We bieden je graag een voorbeeldbrief waarmee jij klanten informeert over deze veilige manier van inloggen.

Beste klant,

U maakt via ons kantoor gebruik van een online boekhouding. Deze voeren we in Twinfield. De meeste klanten loggen in via onze website, [adres website].

Twinfield, onderdeel van Wolters Kluwer, heeft besloten om de mogelijkheid om via onze website in te loggen niet meer te ondersteunen. Dit heeft te maken met de nieuwe Europese privacy verordening, waarin regelgeving rondom de bescherming van persoonsgegevens flink zijn aangescherpt.

Volgens de nieuwe Europese privacy verordening zou Wolters Kluwer aansprakelijk kunnen zijn voor het weglekken van gegevens. Wolters Kluwer voorziet voor alle klanten in een eigen veilige loginpagina, die bereikbaar is via https://login.twinfield.com. Voor uw gemak hebben we op onze website, op de plaats waar u gewend was om in te loggen, een knop naar deze loginpagina gemaakt.

Als accountant vinden we dat gegevens van onze klanten altijd veilig opgeslagen moeten worden. Een maatregel die ervoor zorgt dat dataveiligheid vergroot wordt, juichen we toe. We adviseren u om, voordat u persoonlijke gegevens, zoals gebruikersnaam en wachtwoord invoert op een website, altijd te controleren of de pagina veilig is. Links voor de adresbalk moet een groen ‘slotje’ staan, aangevuld met het woord ‘veilig’ of ‘secure’. Een klik op het woord levert meer informatie over het gebruikte veiligheidscertificaat en de manier waarop ingevoerde gegevens versleuteld worden.

Heeft u nog vragen? We zijn u altijd graag van dienst. Neem contact op met [naam], via [telefoon] of [e-mail].

Met vriendelijke groet,

[naam]
[functie + kantoor]