Timewax gecertificeerd voor koppeling met Twinfield

Timewax gecertificeerd voor koppeling met Twinfield

De online planningsoftware van Timewax is gecertificeerd voor de koppeling met Twinfield Boekhouden. Mark de Jong (directeur) en Jurgen Bink (mede-eigenaar)  ontvingen hiervoor het certificaat van onze partnermanager Fred Wevers.

De koppelingen tussen Twinfield en partners als Timewax zijn heel belangrijk voor Wolters Kluwer. Want met een goede ‘connectiviteit’ kunnen accountants en ondernemers beter samenwerken en meer uit de boekhouding halen. Met inmiddels meer dan 300 partnerkoppelingen is Twinfield toonaangevend in de online boekhoudbranche in Nederland.

Voordelen koppeling met Twinfield

Timewax helpt jou om je projecten en personeel beter te plannen. Zo bespaar je tijd, versnel je je projecten en verricht je meer werk in dezelfde tijd. Steeds meer klanten, waaronder diverse administratie- en accountantskantoren, maken al met veel plezier gebruik van deze slimme online planningsoftware en tools. Denk aan bedrijven zoals Visser & Visser, Van Ree Accountants en Ruitenburg Adviseurs & Accountants.

Dankzij de koppeling kun je alle klantgegevens automatisch uit Twinfield laten overnemen. Ook kun je geautoriseerde facturen uit Timewax automatisch met verkoopboekingen laten verwerken in het grootboek van Twinfield. Dat scheelt je veel onnodig werk en je vermindert de kans op fouten.

In onze appstore vind je meer informatie over deze koppeling. Je kunt ook kijken op timewax.nl of contact opnemen met je accountmanager.