Twinfield Partnermiddag: laat je inspireren op 8 oktober a.s.

Twinfield Partnermiddag: laat je inspireren op 8 oktober a.s.

Op dinsdag 8 oktober kun je kosteloos deelnemen aan de Twinfield Partnermiddag voor accountants en eindklanten in Hoevelaken. Ben jij geïnteresseerd in data en online rapportages? Heb je een klantenkring in branches als de installatie, het onderhoud, het vastgoedbeheer of de productie? Of ben je zelf actief in een van deze branches? Meld je dan nu aan. In ruim 2 uur tijd krijg je inspirerende presentaties van 4 van onze partners die een rechtstreekse koppeling hebben met Twinfield Boekhouden. Zij laten je zien hoe je jezelf en je klanten kunt ontzorgen met slimme online oplossingen. Van harte welkom!

Frank van Vliet, managing director van Wolters Kluwer Tax & Accounting in Nederland, hecht veel waarde aan de samenwerking tussen Twinfield en partners. “Connectivity is belangrijk voor Wolters Kluwer, omdat het ondernemers in staat stelt om beter samen te werken. Met inmiddels meer dan 300 partnerkoppelingen is Twinfield toonaangevend in de online boekhoudbranche in Nederland. Ik ben blij dat we met deze koppelingen accountants kunnen ondersteunen in hun dienstverlening aan hun klanten.”

Programma Twinfield Partnermiddag

12:30-13:00 uur: inloop en ontvangst

13:00-13:30 uur: Gert-Jan Jense van Minuba: order- en projectbeheer voor zowel kleinere als grotere installatiebedrijven

13:30-14:15 uur: Milco Werkhoven van Omniboxx: het webbased systeem voor vastgoedbeheerders en beleggers

14:15-14:30 uur: Pauze

14:30-15:00 uur: Maarten IJssel van Syscon (MyFactory): de professionele ERP cloudoplossing voor de handel, dienstverlening en productie in het MKB

15:00-15:30 uur: Arjan Hoekstra van BI Partners: specialist in het inzichtelijk maken van je data

15:30 uur: afsluiting en borrel

Meld je aan

Heb je interesse in de Twinfield Partnermiddag? Meld je dan snel aan (vol is vol). Deelname is gratis voor accountants en eindklanten die gebruikmaken van Twinfield.