Twinfield verbindt zich aan ondernemerschapsprogramma’s Jong Ondernemen

Twinfield verbindt zich aan ondernemerschapsprogramma’s Jong Ondernemen

Twinfield, onderdeel van Wolters Kluwer, verbindt zich als sponsor aan de Stichting Jong Ondernemen, een non-profit organisatie die zich ten doel stelt om in samenwerking met het bedrijfsleven en het onderwijs zoveel mogelijk jongeren de kans te bieden hun ondernemende houding te ontwikkelen op een praktijkgerichte manier. Als leverancier van innovatieve boekhoudsoftware in de cloud voor ondernemers en accountants past sponsoring van Jong Ondernemen uitstekend in de doelstellingen van Twinfield. De sponsorovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van drie jaar.

“Ondernemen zit in de haarvaten van ons bedrijf”, vertelt Frank van der Woude, directeur Nederland bij Wolters Kluwer Tax & Accounting Europe. “Twinfield is 15 jaar geleden gestart met de eerste online boekhoudoplossing van Nederland. Dat vereiste ondernemersgeest. 15 jaar geleden zagen we al dat ook kantoorapplicaties de stap naar de cloud zouden gaan maken. Dit digitale tijdperk vereist nieuwe vaardigheden en heeft impact op de manier van communiceren waarmee de nieuwe generatie nu opgroeit.” Joyce Rommelaar, directeur van de Stichting Jong Ondernemen, sluit zich hierbij aan. “Het gaat om ondernemerschap en het ontwikkelen van de vaardigheden die daarbij horen. Jong Ondernemen beoogt om jongeren tijdens hun studie zoveel mogelijk te laten ervaren welke kansen en uitdagingen het ondernemerschap biedt.”

Twinfield omarmt twee ondernemerschapsprogramma’s van Jong Ondernemen: Junior Company en Student Company. Junior Company richt zich op leerlingen in het voortgezet onderwijs. Met het programma Student Company bedient Twinfield mbo-studenten, maar ook studenten op het hbo/universiteit . “Die koppeling is belangrijk voor ons en sluit aan op onze visie”, legt Theo Reijnders, Manager Marketing bij Twinfield, uit. “We zorgen er op deze manier voor dat leerlingen tijdens hun gehele leerweg na het basisonderwijs met de Twinfield software in aanraking kunnen komen. Ook worden onze medewerkers en klanten uitgedaagd om bedrijfsbegeleider te worden van een student company.”

De nieuwe generatie studenten leert, werkt en communiceert anders dan de huidige generatie professionals. Reijnders: “Wolters Kluwer ontwikkelt intuïtieve software die hierop inspeelt. Gebruikers willen snel en eenvoudig informatie delen en online samenwerken. Wij leveren de software die dat mogelijk maakt. Door de samenwerking met Jong Ondernemen laten we studenten kennismaken met online boekhouden en het veilig verwerken en opslaan van data in de cloud.”

Joyce Rommelaar is trots op de overeenkomst met Twinfield. “Ik ben blij dat we Twinfield voor een langere periode aan Jong Ondernemen kunnen verbinden. Twinfield is een bekende naam in de wereld van de online boekhoudsoftware. Het bedrijf richt zich op de samenwerking tussen ondernemers en accountants. Dat zit ook in de haarvaten van Jong Ondernemen: samenwerken, verbinden, uitdagen, verbeteren. We zorgen er samen voor dat studenten bewuster hun pad naar een ondernemende toekomst kunnen uitstippelen.”

Over Twinfield

Twinfield International N.V. is marktleider op het gebied van online boekhouden in Europa en onderdeel van Wolters Kluwer Tax & Accounting. Wolters Kluwer is wereldwijd marktleider in fiscale, boekhoud- en auditdiensten. Online boekhouden via Twinfield richt zich op flexibelboekhouden voor zowel kleine als grote organisaties. Hierbij wordt op een efficiënte, veilige en directe manier informatie gedeeld tussen administratie- of accountantskantoor en ondernemers. Voor meer informatie zie taxnl.wolterskluwer.com.

Over Wolters Kluwer

Wolters Kluwer is ’s werelds grootste aanbieder van informatie, software, oplossingen en diensten op het gebied van belastingen, accounting en audit. De divisie biedt oplossingen waarin lokale kennis met toonaangevende technologische oplossingen wordt gecombineerd; hiermee kunnen professionals over de gehele wereld hun weg vinden in het woud van complexe regels en vereisten en op accurate en efficiënte wijze voor naleving zorgen. Professionals van bijv. accountantskantoren, fiscale professionals, overheidsinstanties, afdelingen die zich bezig houden met belastingen, administratie en financiën/audits gebruiken de workflow oplossingen van Wolters Kluwer Tax & Accounting om hun productiviteit te verhogen en hun klanten een betere dienstverlening te bieden. Voor meer informatie zie www.wolterskluwer.com.

Media Contact
Raymond Koning, Twinfield International
onderdeel van Wolters Kluwer Tax & Accounting Europe

T: +31 (0)6 1926 2166
E: raymond.koning@wolterskluwer.com