Webinar Efficiënter werken in de installatie branche

Sneller en slimmer werken door Minuba automatisering

Ben jij ook klaar met die omslachtige en tijdrovende processen in je onderneming? ’s Ochtends eerst naar de zaak rijden om de werkbon op te halen en nog handmatig factureren? Dat moet toch makkelijker kunnen! Goed nieuws, dat kan en wij vertellen je graag hoe. Schrijf je in voor ons webinar ‘Efficiënt werken in de installatie branche’.

Voor wie is het webinar efficiënt werken geschikt?

Dit webinar is met name interessant voor ondernemers uit de installatie branche. Denk aan installateurs (elektriciens, cv-installateurs, loodgieters), klussenbedrijven, bouwbedrijven, onderhoudsbedrijven, hoveniers, stukadoors, schilders, timmerbedrijven, beveiligingsbedrijven, deurenservice, slotenservice, glaszetters etc.

Wat gaan we je vertellen?

Uren en materialen registreren, checklists bijhouden om de kwaliteit van geleverd werk te borgen; taken die bij een klus horen, maar hoe minder werk je daaraan kwijt bent hoe beter. En hoe eerder er gefactureerd kan worden en betalingen van klanten binnen komen hoe beter. Minuba levert een makkelijk te gebruiken app voor een digitale werkbon met koppeling naar Twinfield en groothandels. Hiermee is elke klus of service opdracht zo administratief verwerkt en kan de factuur meteen naar de tevreden klant.

Meld je aan voor dit gratis webinar om te zien hoe de app werkt en wat dit voor jou kan betekenen.

Datum:

– Dinsdag 21 april 9u30
– Donderdag 14 mei 9u30
– Vrijdag 5 juni 9u30
– Woensdag 24 juni 9u30

Aanmelden kan via deze link