Webinar ‘Financiering via je boekhoudpakket’

Twinfield organiseert donderdag 20 juni samen met Sparkholder een webinar over financieren via je boekhoudpakket. Tijdens deze online sessie leer je hoe je razendsnel en gemakkelijk de beste financieringsdeal voor je klanten regelt met Twinfield en LoanStreet.

LoanStreet: handig hulpmiddel voor financiering

Je kent LoanStreet misschien al voor het vergelijken van alle belangrijke financiers op rente, kosten en snelheid. Er is al voor meer dan €80 miljoen aan deals gevonden via de app. Voor kantoren heeft LoanStreet sinds het voorjaar van 2019 nog wat extra’s in petto: alle klanten in één overzicht. Je ziet direct, op basis van de koppeling met Twinfield Boekhouden, welke bedrijven hulp of wellicht een financiering nodig hebben. Zo werken ondernemer en boekhouder of accountant digitaal samen aan de groei van het bedrijf.

Opzetten financieringsfonds

Een volgende stap om financieren nog eenvoudiger te maken, is het opzetten van een speciaal financieringsfonds. Het bijzondere aan dit financieringsfonds voor MKB-ondernemers is dat het fonds alleen financiering verstrekt wanneer de aanvraag wordt aangeleverd door of samen met een accountants- of administratiekantoor. Zo is de kwaliteit van de data en de financieringsaanvraag geborgd. Bij dit fonds, dat leningen verstrekt vanaf EUR 100.000, hoeft een ondernemer niet over te stappen van bank. Ook is er geen afsluitprovisie en is er duidelijkheid binnen enkele dagen. Dit bovendien tegen scherpe rentes: vanaf 3%.

Meld je hieronder direct aan

Tijdens deze webinar krijg je een demonstratie van de nieuwe functionaliteiten voor kantoren. Daarnaast hoor je hoe je met jouw kantoor financiering voor je klanten aan kunt vragen bij dit fonds. Daardoor ben je in staat om gemakkelijk en snel de beste financieringsdeal voor je klanten te regelen.

De webinar vindt plaats op donderdag 20 juni van 16:00 tot 16:45 uur. Je kunt deze online sessie kosteloos volgen vanachter je eigen computer/laptop. Interesse? Meld je hieronder meteen aan.