Wolters Kluwer benoemt Ron de Rooij tot Sales Director Tax & Accounting Nederland

Wolters Kluwer benoemt Ron de Rooij tot Sales Director Tax & Accounting Nederland

Wolters Kluwer Tax & Accounting Nederland heeft Ron de Rooij (50) benoemd tot Sales Director. De Rooij begint op 6 november in zijn nieuwe rol.

Ron de Rooij
Ron de Rooij studeerde bedrijfskunde aan business university Nijenrode, waarna hij tussen 1994 en 2010 diverse functies heeft bekleed bij bedrijven als KPMG, Exact Software, Oracle en ING. Vanaf 2010 is Ron zelfstandig ondernemer en helpt hij bedrijven als HP en Promedico met het ontwikkelen en uitvoeren van de sales strategie. In zijn nieuwe rol is Ron de verbindende schakel tussen de sales- en accountmanagers van de diverse bedrijven en oplossingen binnen de portfolio van Wolters Kluwer Tax & Accounting Nederland.

“Ik heb erg veel zin in mijn nieuwe functie bij Wolters Kluwer Tax & Accounting Nederland”, vertelt Ron de Rooij. “Met Twinfield, Alure en Basecone staan er krachtige producten waarmee Wolters Kluwer toonaangevend is in de markt voor accountancysoftware in Nederland. Ik kijk ernaar uit om een bijdrage te kunnen leveren aan de groei van de business en de samenwerking met de collega’s in Nederland en Europa.”

Frank van Vliet, managing director Wolters Kluwer Tax & Accounting Nederland: “Ik ben blij met de komst van Ron in onze organisatie. Ik heb in het verleden met Ron gewerkt en ben er van overtuigd dat zijn benoeming goed nieuws is voor onze sales teams en een positieve bijdrage levert aan het versterken van onze marktpositie en het naar de markt brengen van nieuwe softwareproducten en diensten.