Wolters Kluwer op AV-dag 2019

Wolters Kluwer op AV-dag 2019

Op dinsdag 24 september 2019 vindt de Accountancy van Morgen dag plaats in Papendal (Arnhem). Wolters Kluwer is daarbij aanwezig met Twinfield Boekhouden en Alure Practice Management. Kom langs voor leerzame demo’s en productinformatie.

Tijdens deze AV-dag zal Twinfield collega Robert Baars van 11.45 – 12.15 uur een presentatie verzorgen over PSD2. Wat betekent deze wetgeving voor de accountant, de samenwerking met zijn cliënt en hoe bereid je je daar optimaal op voor? Hoe gaat Wolters Kluwer jullie daar bij helpen? Wij vertellen je graag meer; bezoek onze stand en woon interessante lezingen bij over dit onderwerp.

Benieuwd naar de rest van het programma? Van 09:00 tot 17:00 zullen er diverse presentaties worden gegeven door ervaren sprekers zoals Heleen Elbert, Jan Rolleman, Han Dieperink en Marja van den Oetelaar. De dag wordt afgesloten met een gezellige borrel waar leuke prijzen uitgereikt worden.

Toegang AV-dag

Als bestaande Twinfield of Alure klant is de toegang gratis als je je aanmeldt via relatiecode WoltersKluwerAVdag2019#3578 Toegang voor niet klanten bedraagt €345,- per persoon. Aanmelden kan via de site van AV.

Locatie

De locatie is eenvoudig te bereiken via de A50 en A12. Parkeren kan gratis op het terrein, ook zijn er 18 oplaadpunten voor elektrische auto’s. Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan bus 10 vanaf het Centraal Station Arnhem en stap uit bij de halte Sportcentrum Papendal. Liever een taxi? Bestel dan een ‘Papendal taxi’ via Taxi Linsen. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 026 364 0000. Prijs: €12,50 p.p.

Ben je benieuwd naar de andere evenementen waar Wolters Kluwer bij aanwezig is? Houd dan onze eventpagina in de gaten!