Wolters Kluwer realiseert boekhoudkoppeling met Knab

Wolters Kluwer realiseert boekhoudkoppeling met Knab

Hoevelaken, 9 augustus 2016 – Twinfield, de online boekhoudsoftware van Wolters Kluwer Tax & Accounting in Nederland, heeft een boekhoudkoppeling met Knab bank gerealiseerd. Met deze koppeling kunnen ondernemers met een zakelijke Knab rekening de bij- en afschrijvingen automatisch laten verwerken in de boekhouding. Hierdoor hoeven bankafschriften niet meer handmatig verwerkt worden en is de administratie up-to-date.

De bankkoppeling met Knab is een veelgevraagde functie door gebruikers van Twinfield online boekhouden. Frank van der Woude, managing director Wolters Kluwer Tax & Accounting Nederland: “Zowel op onze Accountancy Gebruikersdagen als via onze digitale CustomerVoice app horen we vaak de vraag om een koppeling met Knab. Met deze koppeling stellen we niet alleen ondernemers in staat om hun administratieve taken tot een minimum te beperken, maar helpen we ook de accountant om de ondernemer sneller en beter te ondersteunen.”

Richard Bijnagte, product owner bij Wolters Kluwer, is blij met de bankkoppeling met Knab. “Ondernemer en accountant werken zo nog beter samen. Het is mooi dat we als een van de eerste leveranciers van online boekhoudsoftware in Nederland deze koppeling kunnen aanbieden aan onze klanten. De koppeling maakt het mogelijk om de bankmutaties dagelijks in te lezen in de administratie in Twinfield. De administratie is veel sneller up-to-date en er worden geen fouten meer gemaakt bij de invoer van gegevens, waardoor de accountant minder boekingen hoeft te corrigeren en beter kan adviseren.”

De koppeling met Knab is vanaf nu voor alle klanten van Twinfield online boekhouden te gebruiken. Wolters Kluwer biedt de koppeling kosteloos aan, Knab brengt gebruikers een kleine vergoeding per maand in rekening voor het gebruik van de koppeling.

Over Wolters Kluwer
Wolters Kluwer is ’s werelds grootste aanbieder van informatie, software, oplossingen en diensten op het gebied van belastingen, accounting en audit. De divisie Tax & Accounting biedt oplossingen waarin lokale kennis met toonaangevende technologische oplossingen wordt gecombineerd; hiermee kunnen professionals over de gehele wereld hun weg vinden in het woud van complexe regels en vereisten en op accurate en efficiënte wijze voor naleving zorgen. Onze toonaangevende oplossingen in Nederland zijn onder andere Twinfield, Basecone en Alure. Voor meer informatie zie www.wolterskluwer.com.

Wolters Kluwer is actief in meer dan 170 landen in Europa, Noord-Amerika, Azië en Zuid-Amerika, telt wereldwijd ongeveer 19.000 medewerkers en had in 2014 een omzet van 3,7 miljard euro. Het hoofdkantoor van Wolters Kluwer is gevestigd in Alphen aan den Rijn. Aandelen van Wolters Kluwer staan genoteerd op de Euronext Amsterdam (WKL) en zijn eveneens opgenomen in de AEX- en Euronext 100-indexen.

Over knab
Knab is opgericht in 2012 en heeft al meer dan 100.000 klanten en ongeveer 110 medewerkers. Knab wil dat mensen weer zélf grip krijgen op hun geld en inzicht hebben in hun financiële toekomst. Knab helpt klanten met hun vragen via de servicedesk van 08.00 tot 22.00 uur, zowel telefonisch als online. Knab wijst klanten proactief op financieel voordeel, ook wanneer dat bij een andere bank dan Knab is. Met gebruik van innovatieve technologieën en slimme digitale tools stelt de bank klanten in staat meer uit hun geld te halen. Knab is onderdeel van Aegon Bank N.V.

Media Contact Wolters Kluwer
Raymond Koning
Wolters Kluwer Tax & Accounting Netherlands

T: +31 (0)6 1926 2166
E: raymond.koning@wolterskluwer.com