Wolters Kluwer Tax & Accounting Nederland helpt ondernemers in nood

Wolters Kluwer Tax & Accounting Nederland helpt ondernemers in nood

Wolters Kluwer Tax & Accounting Nederland helpt ondernemers in nood


Wolters Kluwer Tax & Accounting Nederland en DNZO (De Nederlandse Zaak voor ondernemers) kondigen een samenwerking aan om ondernemers te helpen bij het voeren van een goede bedrijfsadministratie.

Als ondernemers in zwaar weer terechtkomen hebben ze behoefte aan hulp. DNZO biedt ondernemers die hulp, door kennis en kunde toe te voegen volgens een model waarbij de ondernemer centraal staat, en geholpen wordt door een coach, gemeentelijk adviseur en HBO-studenten. In dit ecosysteem is een belangrijke plaats ingeruimd voor de boekhouding van de ondernemer. Een goede administratie is het fundament voor verantwoorde beslissingen en een gedegen uitvoering van het ondernemingsplan. Door de samenwerking tussen Wolters Kluwer en DNZO krijgen ondernemers de beschikking over het online boekhoudpakket Twinfield, waarmee ze hun administratie weer op de rit krijgen en betere beslissingen kunnen nemen.

Wolters Kluwer Tax & Accounting Nederland helpt ondernemers in nood
Frank van Vliet (links) en Rob Gringhuis tekenen samenwerkingscontract

Frank van Vliet, Managing Director van Wolters Kluwer Tax & Accounting in Nederland, erkent het belang van de samenwerking. “Voor ondernemers in nood is een kloppende, actuele boekhouding een must. Je kunt geen beslissingen nemen over je bedrijf als je administratie niet in orde is. We bieden onze boekhoudoplossing voor deze ondernemers een half jaar kosteloos aan, zodat de ondernemer kan wennen aan online boekhouden en de voordelen ziet van een altijd actuele administratie in de cloud. Een ‘win-win’ samenwerking, waarbij ondernemers geholpen worden en ook studenten werkervaring opdoen.”

Rob Gringhuis, voorzitter DNZO, is zeer content met deze samenwerking. “We hebben momenteel zes lokale ‘zaken’ in Nederland en er zullen er in 2018 nog meer worden toegevoegd. Met de Twinfield-boekhoudoplossing kunnen we de ondernemers die we helpen nog beter ondersteunen. Dankzij de Twinfield-software zorgen de studenten er samen met de ondernemer voor dat de boekhouding klopt en overzichtelijk is. Daardoor kan de ondernemer de juiste beslissingen nemen.”

Media Contact:
Raymond Koning
+31 6 19262166
Raymond.Koning@wolterskluwer.com

About Wolters Kluwer Tax & Accounting
About Wolters Kluwer Wolters Kluwer N.V. (AEX: WKL) is a global leader in information services and solutions for professionals in the health, tax and accounting, risk and compliance, finance and legal sectors. We help our customers make critical decisions every day by providing expert solutions that combine deep domain knowledge with specialized technology and services.

Wolters Kluwer reported 2016 annual revenues of €4.3 billion. The company, headquartered in Alphen aan den Rijn, the Netherlands, serves customers in over 180 countries, maintains operations in over 40 countries and employs 19,000 people worldwide.

Wolters Kluwer shares are listed on Euronext Amsterdam (WKL) and are included in the AEX and Euronext 100 indices. Wolters Kluwer has a sponsored Level 1 American Depositary Receipt program. The ADRs are traded on the over-the-counter market in the U.S. (WTKWY).