Extra informatie over DNS instellingen

In de release informatie voor april 2014 staat dat het mogelijk is om facturen met een eigen e-mail adres te verzenden. Graag laten we deze verbetering zien met een duidelijke afbeelding.

In het factuur sjabloon was het al mogelijk om het email adres, waarmee de factuur verzonden wordt, aan te passen. Indien een gebruiker het “Van” emailadres aanpast, wordt een email ter verificatie gestuurd naar het aangegeven e-mailadres. De gebruiker geeft dan toestemming dat het emailadres zal worden gebruikt voor het verzenden van facturen. Na verificatie zal de factuur worden verzonden met het aangegeven emailadres. Indien een gebruiker de zogenaamde DNS-instellingen (laat) aanpassen wordt de factuur met het aangegeven emailadres verstuurd. Er wordt een instructie getoond op het scherm wat er in de DNS-settings moet worden aangepast.

Worden de DNS-instellingen niet aangepast dan zal de factuur worden verstuurd met emailadres invoicing@twinfield.com namens [naam klant].